Pedeapsă pentru Năstase: Cetățenii vor ca liderul DA să fie tras la răspundere

nastase-mama

Liderul Partidului “Platforma Demnitate și Adevăr”, Andrei Năstase, trebuie tras la răspundere pentru transferurile dubioase în care și-a implicat mama. Potrivit unui sondaj, realizat de Publika TV, oamenii de rând îl condamnă pe Năstase pentru „transferurile de milioane” în contul mamei sale, despre care femeia habar nu are, ea fiind nevoită să-și adune bani din pensie pentru a-și face o intervenţie chirurgicală.

“Năstase acesta care e milioner pe toate ţările. De ce nu are grijă de mama lui. Mama lui umblă desculţă, mama lui strânge din pensie să-şi opereze ochii. De ce? I-a trecut milioanele după dânsa şi ea nu ştie”.

“E un bandit. Aşa, pentru că fură. El trăieşte din furat. Mama ar fi bine dacă ar închide conturile lui. Da, ea e o femeie bătrână şi ea nici nu ştie ce e asta cont bancar”.

“Dacă a implicat-o pe mama lui, lozinca lui de ‘Demnitate și Adevăr’ cred că nu corespunde. Oameni care nu au demnitate și care adevărul îl ascund la fundul mării”.

“Înseamnă că la dubală. Normal el trebuia să pună pe contul lui, să plătească la stat impozite. Un ţăran care primeşte pensia de 300 de lei are de unde plăti şi lumină şi gaz. Dar ăsta că are miliarde nu are de unde”.

“Pentru asta trebuie să răspundă. Cred că i-a furat de undeva, de unde el a avut aşa bani. Din salariu precis că nu i-a strâns”.

Menționăm că, anterior, liderul Partidului “Demnitate şi Adevăr”, Andrei Năstase, a recunoscut că a transferat sume imense de bani pe conturile mamei şi soacrei sale.

“Eu mi-am muncit banii aici și în străinătate, i-am adus acasă. O parte din ei mi-am construit casă, mi-am cumpărat un teren. O altă parte din ei i-am pus pe contul mamei mele. Și tot aceeași sumă, cam aceeași sumă am pus-o pe contul soacrei mele”, declara Năstase în cadrul unei emisiuni.

“Doamne, care zice, să-l ardă Dumnezeu. Aţi ştiut de aceşti bani? – Nu, cine v-a spus minciuna asta. A spus el? Spuneţi-i că nu e drept, nu mi-o pus nimic”, striga mama lui Năstase într-un material realizat de Publika.

Amintim că o investigație realizată de Today.MD dezvăluie mai multe scheme și operațiuni financiare frauduloase în spatele cărora au stat Victor și Viorel Țopa, precum și apropiații acestora. În investigație apare și numele lui Andrei Năstase, care pare să fi primit sume enorme de bani pe care a încercat să le ascundă pe conturile rudelor sale.

You may also like

Comments are closed.

By