Patru hoți, prinși de poliție // FOTO

u9

Mai multe persoane, au fost reținute de poliție, fiind bănuite de infracţiuni patrimoniale şi jafuri stradale.

Ofiţerii de investigaţii ai IP Râşcani al Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău au reţinut un individ în vârstă de 27 ani, după ce i-a furat unui minor un Iphone 6. Acesta a fost prins imediat, la el fiind depistat telefonul furat.

Un alt tânăr a fost reţinut în flagrant delict de către un echipaj al Batalionului Reacţionare Operativă al Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău. Tânărul ar fi deposedat de geantă o tânără în vârstă de 27 ani.

Ambii au fost reţinuți şi sunt cercetaţi penal pentru jaf. Ei riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 4 000 la 10 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de la 2 la 5 ani.

Angajaţii IP Botanica al Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău au reţinut un tânăr pentru 72 de ore, fiind bănuit că ar fi pătruns într-un magazin, de unde a furat haine cu scopul de a le vinde ulterior. El s-a dovedit a fi în vârstă de 18 ani, domiciliat în capitală. În cadrul audierilor, bănuitul şi-a recunoscut vinovăţia în totalitate. Conform legislaţiei în vigoare el riscă amendă în mărime de la 6 000 lei la 20 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de pînă la 4 ani.

You may also like

Comments are closed.

By