O moldoveancă racola fete pe care le ducea în Germania să se prostitueze

bezymyannyy_10

Racolau tinere cu vîrste cuprinse între 20 şi 25 de ani, iar apoi le exploatau sexual în Germania, regiunea Stuttgart. Este vorba de o reţea internaţională de proxeneţi, condusă de trei cetăţeni ai Federaţiei Ruse, stabiliţi cu traiul în Germania, care s-au dovedit a fi şi organizatorii filierei şi o moldoveancă responsabilă de recrutarea tinerilor din R. Moldova şi transportarea acestora în Germania.

Femeia a fost reţinută în flagrant în timp ce însoţea una dintre tinerele recrutate care urma să ajungă în Germania.

Ajunse la destinaţie, tinerele erau pozate în lenjerie intimă, apoi acestea erau plasate pe diferite site-uri, în baza cărora erau selectaţi clienţii. Ulterior fetele erau exploatate sexual în apartamente închiriate special în acest scop.

În cadrul investigaţiilor, poliţia a identificat patru moldovence recrutate şi exploatate sexual în Germania de către membrii acestei reţele.

La moment, moldoveanca de 26 de ani, membră a grupării, este învinuită de proxenetism şi se află în arest preventiv pentru 15 zile, iar poliţia în colaborare cu organele de drept din Germania continuă investigaţiile pentru a identifica şi alte tinere exploatate de către această filieră, cît şi reţinerea celorlalţi figuranţi. Dacă aceştia vor fi găsiţi vinovaţi, aceştia riscă pînă la 10 ani de închisoare.

You may also like

Comments are closed.

By