NĂSTASE împreună cu DODON ne duc în UE! L-au uitat pe Usatîi… noua perlă a minciunosului

nastase puterea 4

După ce acum câteva luni liderul artidului Demnitate și Adevăr punea „batista pe țambal” în privința continuării procesului de integrare în UE, în apropiere de campania electorală pentru prezidențiale susține că Acordul de asociere trebuie continuat. Însă, luat cu vorba în cadrul aceleași emisiuni, Năstase a susținut din nou că nu contează factorul geopolitic.

Andrei Năstase a participat joi la emisiunea „Puterea a 4-a” de la postul de televiziune N4. Fiind întrebat despre negocierile privind desemnarea unui candidat unic din partea opoziției, el nu a putut da un răspuns clar. S-a tot rotit în jurul necesității unui candidat unic al opoziției, apoi asupra unui candidat unic al partidelor de dreapta, dar așa și nu a putut explica dacă se poartă negocieri serioase și dacă va fi un asemenea candidat.

În schimb, după ce acum câteva luni a fost dur criticat pentru indifernța sa față de continuarea procesului de integrare europeană, în apropiere de campania electorală Năstase a spus că trebuie să continue implementarea Acordului de asociere. În schimb, peste doar câteva minute și-a dat din nou arama pe față: „haideți odată să ieșim din paradigma geopolitică”. Astfel, se pare, în pofida încercărilor de a ascunde acest lucru, pentru Andrei Năstase, în privința procesului de integrare europeană, batista rămâne pe țambal.

You may also like

Comments are closed.

By