Năstase cedează nervos: Și-a pus bodyguarzii să-i bată pe jurnaliștii incomozi

nastase A7

Un caz ieșit din comun s-a petrecut miercuri chiar în centrul Chișinăului. Paza de corp a liderului Partidului Demnitate și Adevăr Andrei Năstase l-a lovit cu piciorul pe jurnalistul Vadim Ungureanu doar pentru că încerca să-i pună o întrebare. Mai grav este că acesta nu este primul incident de acest fel, Năstase și cei din anturajul său atacând în mai multe cazuri jurnaliștii incomozi.

Vadim Ungureanu încerca să-l întrebe pe Năstase despre conturile mamei sale, după ce în presă a fost publicată o investigație potrivit căreia, Năstase și-a folosit mama pentru a „spăla” banii murdari ai nașului său, interlopul fugar Victor Țopa. Năstase a refuzat să răspundă la întrebare, în schimb paza sa de corp l-a lovit cu piciorul pe Vadim Ungureanu, care a fost și înjurat.

Amintim că anterior un alt susținător al lui Năstase l-a lovit pe Ungureanu în timpul exercitării meseriei, iar după o conferință de presă acesta a fost amenințat de paza lui Năstase.

De asemenea, Năstase i-a atacat verbal pe mai mulți jurnaliști, inclusiv remarci cu caracter sexual la adresa unei ziariste. Organizațiile de media au condamnat comportamentul celor de la Platforma DA în privința jurnaliștilor.

You may also like

Comments are closed.

By