VIDEO // DETALII despre reținerea unui ofițer CNA

CNA

UPDATE // Ofițerul CNA a fost reținut, vineri, după ce a fost trădat de președintele Federației de Baschet, Octavian Vucol. Acesta i-ar fi cerut să-l scape de pedeapsă, Vucol figurând într-un dosar de corupție (escrocherie în proporții deosebit de mari). Președintele Federației de Baschet l-ar fi denunțat pe angajatul CNA după ce acesta a fost reținut.

„Angajatul CNA este inspector superior al unei direcții din cadrul aparatului central din CNA, are un stagiu mare de lucru. Angajatul CNA a primit suma de 100 000 de euro pentru a infuența mersul anchetei și pentru a influența nereținerea persoanei. Evident, un singur angajat nu putea primi suma respectivă, de aceea se examinează implicarea și altor persoane în acest caz. La moment, ca prioritate sunt două versiuni: denunțul ar putea fi calomnios, a doua – că denunțul este veridic. Urmează a fi aduse probe în confirmarea sau infirmarea uneia dintre versiuni”, a declarat Viorel Morari, șeful Procuraturii Anticorupție.

Ofițerul reținut riscă 6 mii unități convenționale amendă sau 7 ani de închisoare.

11.15 Procuratura Anticorupţie organizează un briefing de presă privind reținerea ofiţerului CNA, reținut pentru 72 de ore. Briefingul va începe la ora 11:30.

Menționăm că ofiţerul Centrului Naţional Anticorupţie este bănuit că ar fi estorcat bani pentru muşamalizarea unui dosar penal.

You may also like

Comments are closed.

By