Interpreta Jasmin după arestarea lui Ilan Șor: ”Trăiesc un coșmar!

jasmin25062016-anons

Interpreta din Federația Rusă, Jasmin a postat câteva mesaje pe rețelele de socializare în care afirmă că este supărată și agitată, după ce soțul său, Ilan Șor a fost arestat pentru 30 de zile.

Jasmin spune că își dorește un proces echitabil în care să fie dovedită nevinovăția soțului său.

„Apar multe întrebări la care eu nu găsesc răspunsuri. Multe, foarte multe! Problema nu e dacă Ilan Şor e vinovat sau nu – asta o va decide instanţa obiectivă după o anchetă minuţioasă! Ci în felul în care a fost arestat, în spectacolul care nu va aduce echitate oamenilor Moldovei. Ilan a fost arestat pentru a satisface opinia publică. Dar cine reprezintă aceste mass-media şi ONG-uri care şi-au dorit atât de mult arestarea sa?! Sper din tot sufletul că cetăţenii vor descoperi asta şi vor înţelege adevăratele cauze care se ascund după acest arest. Da, sunt supărată, întristată, agitată, poate din cale afară de directă, dar, credeţi-mă, nu-i uşor să-ţi controlezi emoţiile în momente atât de dificile!!! Eu nu condamn pe nimeni, constat doar ceea ce văd. Tot ce doresc este ca Ilan să fie tratat echitabil, ca acest coşmar să se termine cât mai repede şi, deschizând ochii, să înţeleg că trăiesc într-o Moldovă frumoasă, pe care o iubesc, cu oameni buni şi sufletişti, iar nu să conştientizez că mă aflu într-o ţară unde omul poate fi arestat doar pentru că cineva şi-a exprimat această dorinţă pe Facebook sau cine ştie în care altă parte. Avocaţii vor contesta decizia şi avem mari speranţe că în câteva zile Ilan va fi acasă şi va putea să se apere, demonstrându-şi nevinovăţia în procesul unei anchete corecte şi a unei justiţii echitabile. Le mulţumesc din tot sufletul tuturor celor care se află alături de noi! Sper că voi avea posibilitatea de a-i transmite lui Ilan susţinerea voastră. Ilan, de aşteptăm acasă!!!”, a scris Jasmin.

Amintim că liderul partidului Ravnopravie, Ilan Șor a primit 30 de zile de arest, el fiind învinuit de escrocherie în proporții deosebit de mari (în cazul creditelor acordate de BEM) și spălare de bani.

You may also like

Comments are closed.

By