(FOTO) Disperat că nimeni nu-l mai ia în seamă, Filat plătește bani grei pentru promovarea pe facebook

filat

Pentru că nimeni nu mai atrage atenția postărilor deținutului Vlad Filat, soția acestuia, Angela, a ajuns să plătească campanii sponsorizate pe facebook. Familia lui Filat bagă bani grei pentru ca statusurile pline de plânsete patetice ale deținutului VIP să fie văzute de cat mai multă lume.

image

Plângându-se ba pe condiții proaste de detenție, ba pe viața grea de politician prins de oamenii legii la furat la BEM, ba pe justiția nedreaptă pe care a administrat-o 6 ani de zile, Filat decontează sume enorme de sute de euro zilnic, ca aceste plângeri să ajungă la oamenii care accesează facebook-ul.

Obsedat de PR, populism si victimizare, liderul care și-a omorât partidul nu se mulțumește cu puținele aprecieri (like-uri) ale postărilor sale și plateste facebook-ul ca să adune cât mai multe. Având impresia că unicul mod de a mai sensibiliza opinia publică este numarul mare de like-uri ai celor care-l compatimesc, Filat și Angela le cumpără de la Facebook.

Logica lui constă în următoarele: dacă mulți oameni dau LIKE la postările lui, atunci restul vor vedea câți de multi se solidarizează cu el și vor fi atrași și ei în hora lacrimilor amare ale celui mai mare eșec politic de după Iurie Roșca.

Din păcate pentru el însă, utilizatorii de facebook înțeleg manevra acestuia și nu se lasă manipulați chiar atât de ușor, or ei sunt un pic mai informați decât restul oamenilor pe care-i minte prin ziare naționale sau televiziuni care abia mai gâfâie (pentru ca nu mai au subventii din BEM).

You may also like

Comments are closed.

By