Filat și-a scris sentința atunci când a început să fure

Vlad-Filat-800x405

Deja suntem obișnuiți ca înainte de fiecare ședință de judecată în dosarul BEM să apară câte o postare pe Facebook de victimizare a lui Vlad Filat, fostul premier al RM demis pentru fapte de corupție și trafic de influență. După vehiculatul mesaj că intră în greva foamei, însă de fapt el a mâncat binișor în continuare, astăzi a apărut textul Adminului despre presupusa sentință scrisă de cineva din afara instanței de judecată cu mult timp în urmă. Adminul mai scrie din numele lui Vlad Furat că până la sfârșitul lunii iunie se va da citire acestui document final.

De fapt Vlad Filat și-a scris sentința de condamnare atunci când a început să fure de la gura cetățenilor acestui stat, de la gura copiilor (autobusele școlare), de la cea a pensionarilor (banii CNAS transferați al băncile lui Shor) și de la mulți alți contribuabili cinstiți (raslabonul dat unor agenți economici). Să nu umble Filat și Adminul cu presupusul și nici cu victimizatul, deoarece nici cetățenii acestei țări nu mai pot închide gura chiar la toate hoțiile admise de către persoanele aflate la conducere. Să-i amintesc aici lui Vlad și despre afacerea dializa lansată în comun cu Țopii, Caravita cumnatului, camerele de supraveghere a traficului rutier de la care secretatul partidului său aducea zilnic zeci de mii de lei, precum și multe alte domenii de unde se înfrupta zi de zi. Atunci era bine și nici nu trebuia de victimizat, da?

Ce se întâmplă în instanța de judecată, și anume examinarea dosarului Vlad Filat & BEM, este răspunsul la tăișul cuțitului ajuns la osul fiecărui concetățean. Deja e era prea de tot ca toate mâinile păroase ale celor din PLDM să se bage oriunde și adânc de tot.

Sentința ce urmează să fie dată este la fel un răspuns legal la toate ilegalitățile de până acum. Poate Filat a scăpat băsma curată în urma privatizării păguboase a IPTEH și Ciment de la Rezina, însă de această ulciorul s-a stricat undeva sub patul pe care se legăna împreună cu Olea.

Așteptăm sentința cu nerăbdare. Doar așa vom fi răzbunați prin lege!

Apropo, dacă sunt specimene care neagă implicarea lui Filat în jaful de la BEM, recomand să ascultați înregistrările audio Filat-Shor.

sursa: gandrabur.net

You may also like

Comments are closed.

By