15 C
Chișinău
Saturday, May 8, 2021

Filat nu are ce spune în apărarea sa: Refuză să depună depoziții în instanța de judecată

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Bravada lui Filat despre dezvăluirile care „vor arunca în aer” clasa politică este un nou balon de săpun. Nici măcar nu are ce spune în instanță.

Deși s-a tot lăudat că dispune de informații care ar face prăpăd din actuala clasă politică, fostul premier Vlad Filat nu are ce spune în apărarea sa nici măcar în instanța de judecată. Marți, pentru a doua oară, Filat a refuzat să facă declarații, potrivit procurorului Adriana Bețișor.

„Astăzi fiindu-i propus pentru a doua oară să facă declarații, a refuzat. Nu am înțeles un motiv foarte cert. Din momentul ce tare și răspicat se strigă că noi venim cu probe, noi venim cu explicații, noi venim cu justificări, ar trebui cel puțin să le aud și eu ca procuror. Nu am auzit până acum nici în faza de urmărire penală, nici în judecată”, a menționat ea.

Adriana Bețișor a precizat că este dreptul lui Filat să nu facă declarații. Amintim însă că acesta a declarat în câteva rânduri că va face dezvăluiri și declarații care i-ar demonstra nevinovăția. Acest lucru însă nu s-a întâmplat.

foto: sputnik.md

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img