Filat amână intenționat ședințele de judecată. Leșinul de astăzi – o înscenare // FOTO

filat lesinat4

Ședința de judecată de astăzi în dosarul Filat a fost amânată la cererea avocaților după ce fostul premier s-ar fi simțit rău. De cealaltă parte, procurorul Adriana Bețișor a declarat că nu a fost niciun fel de leșin, așa cum anunța presa afiliată lui Vlad Filat, ci doar a chemat serviciul 903 pentru o consultație. Potrivit părții acuzării, informațiile apărute nu sunt decât o nouă tentativă de manipulare a opiniei publice.

”S-a solicitat ambulanța pentru că dânsul nu a mâncat de câteva zile. Este în greva foamei şi este o procedură firească. După verificare, atesta o slăbiciune și s-a solicitat din partea apărătorilor ca Filat să mai facă investigații. Ședința a fost amânată pentru mâine la ora 10.00”, a declarat Adriana Bețișor, menționând că nu există nici un certificat care ar atesta înrăutățirea stării de sănătate a fostului lider PLDM, Vlad Filat.

Menționăm că unele instituții de presă au făcut mare zarvă anunțând că Vlad Filat s-ar afla în leșin de câteva minute, iar medicii de la Urgență încearcă să-l resusciteze.

Vedeți mai jos poze după „revenirea” lui Filat:

filat990

filat lesinat.JPG7

filat lesinat3

filat lesinat5

filat 99

You may also like

Comments are closed.

By