Culmea tupeului! Maia Sandu cere lumină în cazul garanțiilor BNM pe care chiar ea și fostul ei partid le-a aprobat

sandu-maia-768x481

Nesimțirea și cinismul de care dau dovadă politicienii sunt prea evidente în cazul unor reprezentanti ai acestei „meserii” ca să poată fi trecută cu vederea. De data aceasta s-a remarcat Maia Sandu, care crede că electoratul i-a uitat trecutul BEM-PELEDEMIST ȘȘȘi ar putea să-ȘȘȘi înainteze fără a fi taxată candidatura pentru fotoliul de preȘȘȘedinte. Citând din geniul popular, vom uita atunci când v-a ȘȘȘuiera racul pe avtostanție, îi spunem noi, or nimeni nu a uitat mânuța ei ridicată la comanda lui Filat în cazul recapitalizării BEM, cu golirea ulterioară a băncii.

Astăzi, aceasta a avut „curajul” să iasă în conferința de presă a PAS-ului și să ne anunțe că cere publicarea informațiilor despre garanțiile BNM, pe care chiar ea și partidul lui Filat le-a aprobat.

Dragă Maiușșșa, tu vorbeșșști șșșerios? Chiar ne ai de proșșști? Chiar crezi că am uitat că tu, economist cu studii șșși experiență, ai fost una dintre cei care i-a permis lui Filat să fure votând o hotărâre secretă?

Chiar crezi că ai să reușșșeșșști să arunci praf în ochi la infinit? Chiar crezi că populimul tău nu e vizibil, iar oamenii pot fi atât de ușor manipulați? Învață-te să te dezînveți (Citat din spotul tău în calitate de ministru al învățământului) să ne mai crezi masă amorfă.

AUTOR: Cu știmă și reșpect, un ex-votant al PLDM

You may also like

Comments are closed.

By