6.1 C
Chișinău
Thursday, October 28, 2021

Candidatul unic al dreptei, davai dosvidania? „Mai pe scurt”, asta dă de înțeles Cheianu

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Postul de televiziune Jurnal TV „împinge” ideea că Maia Sandu și Partidul PAS sunt favorizați de dușmanul N.1 al oligarhilor Țopa, Vlad Plahotniuc, dar și de fostul partener de alianță al lui Andrei Năstase, Igor Dodon. Televiziunea care aparține lui Victor Țopa, controversatul om de afaceri care a fugit peste hotare în urma unei condamnări la închisoare în Republica Moldova, încearcă să creeze în societate ideea că Maia Sandu este proiectul lui Plahotniuc, iar ultimele sondaje care arată scăderea puternică a partidului DA sunt comandate de Plahotniuc și Dodon, care au umflat intenționat popularitatea Maiei Sandu și a partidului PAS pentru a fi peste Platforma DA.

„Plahotniuc pe lângă faptul că o favorizează pe Maia Sandu, mai pune și partidul PAS pe locul 2, aici chiar încep să fiu foarte sceptic. Dvs vă vine a crede că un partid care a fost înregistrat cu o lună în urmă la Ministerul Justiției poate ajunge atât de repede pe locul 2 în preferințele moldovenilor? Partidul Platforma Demnitate și Adevăr este în schimb împinsă pe locul 3 sau 4, și e vorba despre o formațiune care apărea în sondaje încă de astă vară când nici măcar nu exista ca partid”, a subliniat jurnalistul Constantin Cheianu în cadrul emisiunii „Mai pe scurt” de la Jurnal TV.

Jurnalist la postul TV al nașului lui Andrei Năstase, ultimul fiind lider al Platformei DA, un doritor aprig de a ajunge candidatul dreptei la alegerile din toamnă, Constantin Cheianu spune că Maia Sandu nu are nicio șansă la toamnă și că soluția este Andrei Năstase.

„Cine este dușmanul Nr 1 al lui Plahotniuc, acela trebuie să fie prietenul acestei țări. La această oră, numele celui mai mare dușman al lui Plahotniuc este Andrei Năstase”, a mai spus Cheianu.

Reamintim că Platforma DA a criticat sondajele de opinie în care formațiunea înregistrează o descreștere puternică. Pe fundalul problemelor cu care se confruntă organizatorii protestelor, din cauza că nu mai pot aduna oameni la mitinguri, dar și a multiplelor dezvăluiri despre schemele de spălare de bani în care este implicat liderul DA Andrei Năstase și relația sa cu structurile oligarhice controlate de nașul său de cununie, Victor Țopa, sondajele de opinie sunt considerate de experți o dovadă în plus că oamenii s-au decepționat în acest partid.
 

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img