Bețișor despre martorul Drăguțanu: I-au pus întrebări care nu au nicio tangență cu dosarul

dragutanu

„Apărarea fostului premier Vlad Filat l-a chemat drept martor pe fostul guvernator al Băncii Naționale Dorin Drăguțanu, dar i-a pus întrebări care nu au nicio tangență cu dosarul”, a declarat marți, după ședința de judecată, procurorul care instrumentează cauza, Adriana Bețișor.

„Din câte am înțeles scopul a fost ca avocații și inculpatul să vadă cum activează Banca Națională. Nu am văzut nici un aspect care ar atesta legătura cauzală cu obiectul învinuirii, deoarece dânsul la multe procese care constituie legătura BNM cu acest dosar nu a participat, fapt drept pentru care nu înțeleg de ce a fost acest om chemat în cadrul ședinței și audiat. A răspuns clar, cert la toate întrebările”, a declarat Adriana Bețișor.

„Din întrebările pe care le-au pus reiese că Drăguțanu nu a avut tangență cu aspectele care i-au interesat ca să declare instanței de judecată”, a adăugat ea.

Amintim că apărarea lui Filat a cerut instanței de judecată să fie audiați mai mulți martori, care, însă, potrivit Adrianei Bețișor nu au nicio tangență cu dosarul. Scopul de facto ar fi tergiversarea examinării cazului.

sursa: democracy.md

You may also like

Comments are closed.

By