30 de zile de arest pentru Șor! Orheienii spun că vor ieși cu toții în stradă

shor

Liderul partidului Ravnopravie, Ilan Șor a primit 30 de zile de arest. Decizia a fost luată astăzi de către magistrații Judecătoriei Buiucani.

Amintim că primarul orașului Orhei, Ilan Șor a fost reținut, pe 22 iunie, pentru 72 de ore. El este învinuit de escrocherie în proporții deosebit de mari (în cazul creditelor acordate de BEM) și spălare de bani.

La ședința de judecată de astăzi Ilan Șor nu a fost prezent din motive de sănătate. Potrivit avocaților acestuia, el ar avea probleme cu inima.

„Nu dorește să participe la acest show, organizat de Procuratura Anticorupție, or el se consideră nevinovat, iar temeiuri pentru înaintarea unui astfel de demers nu sunt justificat din prisma faptului că dumnealui are deja aplicată măsura preventivă pe care nu a încălcat-o”, a declarat avocatul lui Ilan Șor.

După pronunțarea deciziei, susținătorii, dar și locuitorii orașului Orhei, prezenți la un miting de protest în fața judecătoriei, au declarat că vor ieși în stradă întru susținerea primarului lor și că vor cere eliberarea acestuia.

sor protest

sor protest.jpg1

sor protest.jpg2

sor protest.jpg3

sor protest.jpg5

sor protest.jpg6

sor protest.jpg7

sor protest.jpg8

You may also like

Comments are closed.

By