Ziarul Național (BEM) s-a făcut iar de râs! Galeria foto care arată cât de mincinoși sunt “jurnaliștii” lui Filat

big_nk2_7544

Ziarul Național, aflat în slujba lui Vlad Filat și finanțat din banii BEM, a anunțat ca prim-vicepreședintele Partidului Democrat din Moldova, Vlad Plahotniuc nu a fost prezent la ceremonia oficială de acordare a Premiilor pentru Lideri Internaționali Distinși (Distinguished Leadership Awards), cel mai important eveniment anual al Consiliului Atlantic.

„Mai mult de atât, Vlad Plahotniuc lipsește din fotografiile oficiale de la evenimentul la care susține că a fost invitat de Consiliul Alianței, Premiile pentru Lideri Internaționali Distinși. De asemenea, pe site-ul instituției nu am găsit nicio mențiune despre vizita lui Plahotniuc”, scria Ziarul Național.

Fotografiile publicate de Vlad Plahotniuc pe pagina sa de Facebook și pe pagina oficială a Partidului Democrat demonstrează contrariul.

„Am avut ocazia să particip la ediţia de anul acesta, în calitate de invitat, să discut deschis cu renumiţi oameni politici cu bogată experienţă în implementarea unor măsuri de reformă în ţările lor şi cu lideri cu viziune pentru modernizare”, a scris Plahotniuc pe pagina sa de socializare.

small_nk2_7682

big_nk2_7640

big_nk2_7487

big_nk1_0671

big_nk2_7702

big_nk1_0650

Menționăm că prim-vicepreşedintele democrat se află în această perioadă în Statele Unite ale Americii, la invitaţia Consiliului Atlantic. Anterior, Vlad Plahotniuc a avut mai multe întrevederi cu experţi din cadrul Consiliului Atlantic, cu reprezentanţi ai Departamentului de Stat al SUA şi cu reprezentanţi ai societăţii civile, lideri de opinie şi potenţiali investitori americani.

You may also like

Comments are closed.

By