#voteazăfărăfrică, #libertatepresei #dordefilat // UNIMEDIA ANGELEI VORBEȘTE CU GURA LUI VLAD

angela masina

foto: simbol
Legendă: Angela conduce fără frică un Mercedes

Unimedia.md, portal ajuns pe mâna familiei Gonța-Filat și administrat de a voastră ADMIN, se confruntă cu o profundă criză de idei și o lipsă totală de inspirație. De zilele libertății presei, portalul, altădată liber, a lansat o campanie socială trasă la indigo de pe sloganul de campanie al PLDM – Votează fără Frică.

Astfel, Unimedia.md a lansat campania „Fără Frică” prin care cheamă lumea să nu se teamă. Ultima dată, când proprietarii Unimediei le-au făcut această ofertă oamenilor din Republica Moldova, a urmat cel mai mare jaf din istoria țării – Furtul Miliardului, furt pentru care este judecat chiar cel care i-a rugat pe oameni să nu se teamă – Vlad Filat.

Potrivit DEX-ului, FRICA este o stare de adâncă neliniște și de tulburare, provocată de un pericol real sau imaginar. În cazul PLDM, pericolul a fost unul real. Având în vedere că noul îndemn de a lăsa frica la o parte vine de la presa păpușărită de familia Gonța-Filat, aceasta ar trebui să ne pună în gardă, vorba ceea – tot pățitu-i priceput. Și mai era una: nu se tem doar proștii.

Gabriel Călin

You may also like

Comments are closed.

By