Un reporter a fost lovit în PMAN de membrii Partidului DA // VIDEO

today

Adepții Platformei DA recidivează din nou. Un grup de protestatari, conduși de către liderul Platformei DA din Ialoveni, Aureliu Pisica, care ieri încătușa, în semn de protest, un copil minor, l-au agresat verbal și fizic pe reporterul Today.MD, Vadim Ungureanu, când acesta încerca să-l întrebe pe liderul Platformei, Vasile Năstase, despre cum comentează scăderea în rating a Partidului DA.

Incidentul a avut loc în Piața Marei Adunări Naționale, după Conferința organizată de liderii Platformei în PMAN. Năstase a evitat de mai multe ori să răspundă la întrebările reporterului Today.MD, iar adepții lui au încercat să-i încurce reporterului să-și îndeplinească atribuțiile de serviciu.

Aceștia au început a scanda și a fluiera din vuvuzele, iar într-un moment au trecut la bruscări și intimidări, încercând să-l îndepărteze pe reporter de lângă Năstase.

În învălmășeală, după ce alți doi protestatari au avut grijă să-l îndepărteze pe cameramanul Nikita Perestoronin știind că nu nimerește în obiectiv, Aureliu Pisica i-a aplicat un pumn în burtă reporterului. Acest lucru se vede din înregistrarea video de mai jos.

După ce îl lovește în burtă, Pisica încearcă să se îndepărteze rapid, iar Ungureanu a ripostat lovindu-l cu o palmă în spate, fiind provocat de către ceilalți protestari care îl trăgeau din toate părțile.

Pentru acțiunile lui Pisica, cel care apărea în poze alături de Maia Sandu, reporterul Today.MD a înregistrat o plângere la Inspectoratul de Poliție Buiucani.

Aureliu Pisica este protestatarul care la data de 20 ianuarie a fost unul dintre cei mai violenți în clădirea Parlamentului, a fost implicat în incidierea porții unui oponent politic din Bardar și condamnat anterior pentru omorul unei persoane într-un accident rutier, iar acum este judecat pentru violența în familie.

 sursa: Today.MD

You may also like

Comments are closed.

By