14 C
Chișinău
Friday, April 23, 2021

Un bebeluș a fost găsit viu după 80 de ore de la prăbușirea unui imobil în Nairobi

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

O fetiță de șase luni a fost salvată marți de sub dărâmăturile unui imobil din Nairobi care s-a prăbușit vineri noaptea, omorând 23 de persoane, a informat Crucea Roșie din Kenya, relatează EFE, citată de Agerpres.

Fetița, care a rămas printre dărâmături timp de 80 de ore, era înfășurată într-o pătură, “deshidratată și fără nicio rană vizibilă”, a explicat Crucea Roșie. Copilul a fost transferat imediat la unul dintre principalele spitale ale capitalei, pentru a primi îngrijiri. Autoritățile au reușit, deocamdată, să-l localizeze pe tatăl fetiței.

Peste 60 de persoane au fost declarate dispărute după prăbușirea clădirii situate într-un cartier sărac al orașului. Tragedia s-a produs din cauza ploilor torențiale din ultimele zile, precum și a materialelor de proastă calitate din care a fost realizată construcția.

Proprietarul clădirii a fost reținut luni, după ce surse ale guvernului local au dat asigurări că primăria nu autorizase construcția. Poliția este în căutarea arhitectului și a inginerilor care au ridicat imobilul.

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img