ȘOC! Cum arată mama lui Andrei Năstase, cu sute de mii de euro pe conturi și casa de milioane

nastase.png79

Președintele Partidului Platforma Demnitate și Adevăr Andrei Năstase, finul de cununie al oligarhului Victor Țopa se pare că a petrecut weekend-ul la casa părintească, alături de mama sa. Politicianul a publicat o fotografie alături de cea care i-a dat viață. „Cu Mama, la Casa Părintească. Suntem puternici, la fel ca și rădăcinile”, a scris Năstase, pe o rețea de socializare, după cum relatează shok.md.

nastase-mama

Cel mai interesant este că mama lui Andrei Năstase arată ca toate bătrânele de vârsta ei, locuind într-o casă țărănească, cu uși și geamuri vechi. Asta chiar dacă pe numele mamei lui Andrei Năstase figurează o casă de sute de mii de euro într-o zonă de elită din Chișinău. Iar în conturile Annei Nastas au intrat cam 100 de mii de euro în ultimii ani. Se pare că banii însă nu au ajuns la ea și nici de casa în care de fapt locuiește fiul său, politicianul Andrei Năstase, nu pre se bucură.

Amintim că o investigație publicată recent de portalul www.today.md, dezvăluie mai multe scheme și operațiuni financiare frauduloase în spatele cărora au stat Victor și Viorel Țopa precum și apropiații acestora. În investigație apare și numele lui Andrei Năstase, care se plimbă în Germania cu un automobil de aproape 100 de mii de euro.  Andrei Năstase pare să fi primit sume enorme de bani pe care a încercat să le ascundă pe conturile rudelor sale. Astfel, în perioada 2009-2013 pe conturile Annei Nastas de 77 de ani (mama lui Andrei Năstase) a fost transferată suma de 101 mii de euro. Potrivit anchetei, banii de proveniență necunoscută au venit de pe conturile companiei Țopilor AERO FLIGHT LIMITED. Nici soacra lui Andrei Năstase nu a rămas pe conturi fără bani murdari furați în Moldova și stocați în Offshore-urile lui Țopa. În aceeași perioadă, aceasta a primit de la Aero Flight Limited suma de 96 de mii de euro.

Schema.png

You may also like

Comments are closed.

By