Restricții de circulație în Chișinău. Vezi străzile vizate

politia

Sâmbătă și duminică, în municipiul Chișinău se vor desfășura mai multe manifestații culturale.
Astfel, primul eveniment se va desfășura în centrul capitalei, mâine, 28 mai, unde va avea loc o întrunire sub formă de eveniment socio-cultural de caritate. Cu această ocazie, începând cu ora 16:00 (27 mai 2016) până la ora 21:00 (28 mai 2016), circulația transportului va fi restricționată pe strada Veronica Micle, tronsonul Mihai Eminescu – Al. Pușkin și strada Vlaicu Pârcălab de la bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt până la strada 31 August 1989.

Tot pentru ziua de sâmbătă este programat un concert de muzică live susținut de Carla’s Dreams. Concertul va avea loc în parcul Dendrariu din capitală, începând cu ora 16:00.

Duminică, 29 mai, începând cu ora 20:00, pe stadionul „Zimbru” din capitală, se va disputa meciul de fotbal între echipele FC „Dacia” și FC „Sheriff”. Pentru prevenirea şi evitarea posibilelor altercaţii dintre fanii echipelor, vor fi antrenați mai mulți polițiști și echipaje de patrulare.

Totodată, Inspectoratul Național de Patrulare amintește suporterilor că nu au voie să consume băuturi alcoolice în arenă sau să intre în stare de ebrietate; să scandeze cuvinte sau expresii jignitoare ori vulgare la adresa forţelor de ordine sau să ameninţe cu acte de violenţă; să refuze supunerea la efectuarea controlului corporal preventiv şi al bagajelor; să refuze părăsirea imediată a arenei sportive, dacă măsura evacuării a fost dispusă de către forţele de ordine, etc.

Polițiștii de patrulare solicită conducătorilor auto să păstreze calmul şi să nu claxoneze abuziv în cazul în care se află în zone aglomerate; să respecte semnalele poliţiștilor care dirijează traficul rutier. Pietonii sunt rugaţi să circule doar pe trotuare, să traverseze strada doar pe locurile marcate sau la culoarea verde a semaforului.

You may also like

Comments are closed.

By