Natalia Morari închide emisiunea din cauza banilor. Să fie legat de închiderea lui AL VOSTRU VLAD FILAT ?

morari

Natalia Morari, jurnalista iubită de Chiril Lucinschi, prietenă cu Eduard Baghirov, a anunțat că își închide eimisiunea pe care o difuzează la televiziunea lui Lucinschi. Aceasta nu a anunțat însă motivul pentru care face pasul respectiv, chiar dacă acesta este unul evident.

Ceea ce a împins-o pe Morari să renunțe la realizarea proiectului este lipsa banilor banii, or TV7 a dat faliment de audiență înregistrând scăderi uriașe în rating față de anul trecut, când retransmitea conținutul postului rusesc de televiziune NTV.

Nici măcar emisiunea ei POLITICA nu își mai poate acoperi existența, or Natalia a mizat greșit când a decis că va face rating punând emisiunea la dispoziția Țopilor și a Platformei DA, care a devenit deja plictisitoare și ucigătoare de audiență.

Sursele noastre susțin că nu doar emisiunea Nataliei Morari va dispărea, dar și TV7 are zile numărate. Or, susțin aceleași surse, există dovezi clare că până a merge în arest Vlad Filat contribuia esențial la întreținerea postului de televiziune care aparține colegului său de partid. Problemele reale financiare ale postului respectiv au început exact în momentul în care Vlad Filat a fost încătușat de oamenii legii fiind bănuit și apoi învinuit și inculpat în cel mai răsunător dosar de corupție din istoria Republicii Moldova – Furtul Miliardului (zis și Jaful Secolului)

Iată ce crede despre subiectul respectiv bloggerul și activistul civic Mihail Bagas, ex-membru PLDM.

You may also like

Comments are closed.

By