8 C
Chișinău
Thursday, April 15, 2021

Martorii lui Filat fug, iar Angela Gonța-Admin, disperată, lansează un nou mesaj de victimizare a lui Filat

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Jurnalista Angela Gonța, cunoscută ca “admin”-ul paginii de Facebook a fostului premier, Vlad Filat, a postat un nou mesaj de victimizare a acestuia! În postarea respectivă, Gonța vorbește despre justiția incorectă din RM care de 7 luni „și-a închis ușile și reinventează sensul sintagmei – proces echitabil”, dar și despre dosarul „politizat” în care figurează soțul său. Prin acest mesaj, de fapt, ”apărătoarea” lui Vlad Filat încearcă să distragă atenția de la situația rușinoasă în care s-a pomenit soțul ei. „Admin”-ul Gonța încearcă astfel să acopere faptul că martorii lui Vlad Filat nu vor să se prezinte la judecată ca să-l apere și să-l scape de pușcărie.

Se pare ca aproape toți martorii l-au refuzat pe Filat, chiar și apropiații lui, iar acesta se află într-o situație disperată. Motiv pentru care, în ultima perioadă, procesul de judecată se amână tot mai des, iar avocatul se chinuie să convingă mai mulți apropiați ai lui Filat din PLDM ca să depună mărturii. Eforturile sale sunt, însă, în zadar. Singura care îl apără este Angela Gonța, iar ea nu o face gratis.

Revenim curând cu o bombă pe această temă, care va arăta ce se află de fapt în spatele admin-ului și ce îl mână în luptă.

P.S. Apropo, Angela Gonța circulă tot cu Mercedesul nou, de zeci de mii de euro, iar mașina veche așa și nu a mai fost “reparată”.

Amintim că fosta prezentatoare PRO TV a fost surprinsă la volanul unui Mercedes GLC 250, alb, automobilul fiind procurat la sfârșitul lunii martie 2016. Acesta, potrivit Today.md, este înregistrat pe numele lui Veaceslav Beț, șoferul și apropiatul lui Vlad Filat care figurează în dosarul penal al ex-premierului, pentru că ar fi înregistrat fictiv pe numele său mai multe bunuri ale politicianului. După apariția pozelor, Angela Gonța a scris pe Facebook că a împrumutat Mercedesul, deoarece mașina ei, Toyota, este la reparație.

12931019_1168670899823443_1633018626183107598_n

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img