Maia Sandu – un nou proiect al lui Vlad Filat?!

maia sandu 4

Fosta ministră a educației Maia Sandu, dar și formațiunea pe care încearcă să o creeze trezesc tot mai multe semne de întrebare din partea societății civile, iar unii experți se întreabă dacă acesta nu este un nou proiect al lui Vlad Filat care are drept scop să revină astfel la putere și să scape de închisoare.

Președintele Centrului de Inițiativă și Monitorizare a Autorităților Publice Ion Dron și-a exprimat dubiile în cadrul unei emisiuni la Moldova 1 referitor la proiectul politic al lui Maia Sandu, scopul adevărat al acestuia și sursele de finanțare. „Primul lucru care mă interesează atunci când o persoană vrea să ia puterea este de unde ia bani ca să ia puterea”, a declarat Ion Dron și a arătat că Maia Sandu trezește suspiciuni.

„Ce avem în prezența acestui proiect – membră a unui partid al cărui lider, Vlad Filat, în 2009, vorbea mult mai frumos decât Maia Sandu. De zece ori mai frumos. Și dacă în 2009-2010 cineva spunea că ne va duce la dezastru, eram linșat pe stradă. Maia Sandu vine din sânul acelui partid al cărui lider a promis multe, iar astăzi oamenii trăiesc niște dezamăgiri enorme și nu mai cred în viitorul acestei țări grație acelui lider de partid”, a punctat Ion Dron.

Maia Sandu a încercat să nege că a fost membră PLDM, dar Ion Dron a amintit că ea și fosta ministră de externe Natalia Gherman au anunțat acest lucru public, din Piața Marii Adunări Naționale. Mai mult, Maia Sandu a fost membră a guvernului din partea acestui partid, a menționat Dron, care nu exclude ipoteza ca în spatele proiectului politic al acesteia să stea Vlad Filat.

„Un membru de guvern care a semnat frauda de un miliard vine să ne fericească. De unde vine banul? Nu din miliardul cela se mai face un partid păentru a-l salva pe fostul patron Vlad Filat?”, a întrebat Ion Dron, amintind că Maia Sandu îi era foarte obedientă.

sursa: Politics.MD

You may also like

Comments are closed.

By