Maia Sandu în apărarea unor infractori cu antecendente! Vedeți imaginile cu cei pe care îi protejeaza „speranța” politică a Moldovei

Violenta

Or Maia sandu este ruptă de realitate, ca să nu zic dusă cu pluta, or înțelege foarte bine ceea ce face iar ideea potrivit căreia aceasta va prelua Platforma DA (în urma unor înțelegeri cu Țopii) devine tot mai vie. Iată ce scrie ea pe facebook:

Screen Shot 2016-05-06 at 3.41.56 PM

Declarațiile pe care le face această statuie virgină a libertății pAporului din DA sunt cel puțin negândite pentru un om care pretinde că vrea să promoveze democrația, spiritul și valorile europene. Nu de alta, dar să susții niște criminali, care obstrucționează și lovesc jurnaiștii, care aruncă cu pietre în polițiști, rup ușile parlamentului este un PAS ori tare tâmpit ori prea bine asumat. Și dacă e asumat acest PAS, atunci, dragi susținători ai Maiei vă anunț că nici măcar ea nu mai este virgină, or înțelegerile la care a ajuns cu secta frankfurtienilor i-au deflorat cumsecădenia. Deși, dacă e să fim sinceri, deflorarea și-a făcut-o cu propria mânuță, pe care a ridicat-o când la rugămintea lui Vlad Filat a recapitalizat BEM-ul prin decizia secretă. Dacă nu ați uitat, ea a fost ministru și a susținut scoaterea banilor din BNM în conturile BEM, adică în cele uscate de Filat.

Să revenim însă la subiect. Maia sandu se arată solidară cu acești oameni și îi susține.
33589-14537-61673-19

You may also like

Comments are closed.

By