9 C
Chișinău
Tuesday, April 20, 2021

Încătușați în cimitir, de Blajini: Au îngropat o geantă lângă un mormânt // VIDEO

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Patru indivizi, printre care şi o tânără, cu vârstele cuprinse între 25 şi 40 ani, au fost încătuşaţi de către angajaţii IP Râşcani al Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău, la un cimitir de ziua Paştele Blajinilor, după ce au furat geanta unei femei în care se afla acte de identitate, carduri bancare, un telefon mobil şi mijloace financiare. Victima în vârstă de 56 ani a alertat poliția imediat ce a observat că-i lipsește geanta. Făptaşii au fost reţinuţi până la ieşirea din cimitir.

Ulterior, aceştia au recunoscut că geanta au îngropat-o lângă un mormânt din cimitir. Geanta a fost recuperată şi predată victimei, iar bănuiţii au fost escortaţi la inspectorat pentru audieri suplimentare.

Făptaşii au fost reţinuţi pe un termen de 72 de ore în izolatorul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău, pe numele acestora fiind iniţiată o cauză penale pentru furt. Ei riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 6 000 lei la 20 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de pînă la 4 ani.

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img