Filat și-a adus cu forța martorii. Vezi cine a depus mărturii!

Filat sputnik.md

Vlad Filat și-a adus cu forța martorii la ședința de judecată de vineri. Deși anterior martorii apărării au refuzat să se prezinte pentru a depune mărturii în ședințele de judecată pe marginea dosarului fostului premier Vlad Filat, iar avocatul Igor Popa a cerut să fie aduși cu forța, astăzi la judecătorie s-au prezentat mai multe persoane.

Printre acestea sunt deputatul PLDM, Chiril Lucinschi, ex-secretarul general adjunct al Guvernului, Eduard Bănăruc şi ex-directorul SA „Franzeluța”, Victor Cojocaru. La judecătorie se mai află și deputații liberali-democrați Tudor Deliu, Maria Ciobanu și Grigore Cobzac.

Pe fețele unor martori se putea citi dispoziția cu care s-au prezentat ei la ședință. Deputatul Chiril Lucinschi, de exemplu, era roșu la față și părea destul de jenat de situația în care se află, adus forțat pentru a depune mărturii.

Reamintim că anterior avocatul lui Filat, Igor Popa s-a arătat indignat de faptul că martorii, care ar trebui să se prezinte la judecată pentru a-l apăra pe clientul său, Vlad Filat, nu vor să vină în instanță. Din lista celor 14 martori, la ședințe nu se prezenta nimeni. În această situație, Popa a declarat că trebuie aduși silit în fața judecătorilor.

You may also like

Comments are closed.

By