Filat cheamă notarul în Penitenciar! Încearcă să scape de bunurile procurate din banii furați din BEM?

filat protv

Biroul Asociat de Avocaţi „Popa & Asociaţii” a emis un comunicat de presă prin care își exprimă indignarea în legătură cu refuzul administrației Penitenciarului nr.13 ca Vlad Filat să aibă o întrevedere cu notarul.

În urma unei cereri, Vlad Filat ar fi primit acordul instanţei de judecată de a se vedea astăzi cu notarul, „pentru perfectarea anumitor acte notariale”.

„Cu acceptul iniţial al administraţiei penitenciarului, întrevederea a fost planificată pentru vineri, 20 mai, ora 16:00. Dar, în aceeaşi zi, notarul a fost contactat de conducerea instituţiei în cauză şi anunţat că întrevederea cu domnul Filat nu va avea loc, fără a indica careva motive întemeiate.

Nu a fost luat în consideraţie nici demersul apărătorilor de a asigura întrevederea deputatului Vlad Filat cu notarul în data de 24 mai curent. Administraţia Penitenciarului nr.13 refuză să execute dispoziţia instanţei, fără a aduce explicaţiile de rigoare în acest sens”, se spune în comunicat.

Despre care anume acte este vorba, avocații lui Filat nu au specificat. Cu siguranță, nu se discută despre bunurile sechestrate, deoarece cu acestea nu mai pot fi făcute tranzacții, ci, mai degrabă, de bunuri noi, despre care încă nu a scris presa.

You may also like

Comments are closed.

By