Dezvăluiri! Filat îi este dator cu bani lui Streleț

Streletfilat

Deși este bănuit că a participat la furtul unui miliard de dolari din sistemul bancar, Vlad Filat le-a rămas dator chiar și colegilor de partid. Unul dintre pătimiți este fostul său subaltern Valeriu Streleț. Streleț chiar s-a plâns la întâlnirile din sate cu oamenii că Filat îi este dator cu două milioane de lei, susține fostul membru al PLDM, Mihail Bagas.

„Streleț a mers prin sate că Filat îi dator cu două milioane de lei și că trebuie de verificat pe ce bani a fost făcut PLDM, cine l-a finanțat”, susține Bagas într-o înregistrare video.

Tot el sugerează că Streleț nu a dorit să întreprindă nicio acțiune politică în favoarea lui Vlad Filat după ce acesta a fost reținut la 15 octombrie 2015 pentru trafic de influență și luare de mită, iar apoi procurorii au anunțat că dosarul său este legat de furtul miliardului de dolari din sistemul bancar.

Amintim că în presă anterior s-a scris despre relațiile economice dintre companiile care ar aparține lui Vlad Filat, în special „Caravita” și cele ale lui Valeriu Streleț.

Înainte de a fi reținut Filat a anunțat că Streleț va prelua conducerea PLDM. Recent, Streleț a anunțat în presă că s-a detașat de la conducerea formațiunii.

You may also like

Comments are closed.

By