Enervați de KIV-FRA2, liderii Platformei DA au atacat din nou jurnaliștii Today.MD // VIDEO

Screenshot_7

Dezvăluirile din filmul KIV-FRA 2, realizat de echipa Today.md i-au scos din pepeni pe liderii Partidului DA. În cadrul conferinței de presă de astăzi, aceștia au încercat să dezmintă informațiile prezentate în film, dar nu au putut-o face. În afară de un episod cu terenurile de la Telenești, Andrei Năstase nu a putut dezminți informațiile potrivit cărora Victor Țopa i-a transferat sume colosale mamei lui Andrei Năstase și soacrei acestuia prin intermediul aceleiași firme, prin care i-a plătit regește cu peste un milion de euro pe directorii de la ASITO, companie pe care o controlează împreună cu Veaceslav Platon.

Știind că la conferința de presă de astăzi vor fi prezenți și alți jurnaliști decât cei finanțați de Victor și Viorel Țopa, Năstase și-a adus în PMAN mai mulți susținători, pe care i-a folosit ca arme și scut, împotriva întrebărilor și jurnaliștilor ce nu le convin.

Pe scena improvizată din PMAN, Nicolae Josan, unul dintre membri activi ai Partidului DA, finanțat de interlopul Victor Țopa, a declarat că reporterul Today.MD, Vadim Ungureanu, este un „mârlan” și a arătat cu degetul spre el, iar între timp protestatarii au dat buzna peste el, au început al ghionti și insulta.

Ulterior, la sfârșitul conferinței de presă, Năstase, ca de fiecare dată, a evitat întrebările jurnaliștilor fiind „protejat” de un grup de susținători care au agresat jurnaliștii obstrucționându-i. La un moment dat aceștia l-au împins cu forța în spate pe Vadim Ungureanu pentru că era prea insistent și cerea să i se raspundă la întrebarea de ce a fost numit „mârlan”.

Comportamentul agresiv al protestatarilor a fost prezent și la celelalte conferințe, inclusiv la protestele din fața Parlamentului, unde au aruncat cu pietre în polițiști.

În conferința de astăzi, liderii DA, au repetat de nenumărate ori că adevărul îl spune doar Jurnal TV, post TV despre care a recunoscut anterior că este sponsorizat de Victor și Viorel Țopa.

sursa: today.md

You may also like

Comments are closed.

By