Dezactivau sistemele de alarmă de la mașini şi furau bunuri materiale // VIDEO

o

Doi bărbaţi cu vârstele de 46 ani şi respectiv 51 ani, domiciliaţi în Chişinău şi Nisporeni, au fost reţinuţi în flagrant delict de către angajaţii IP Botanica al Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău de comun cu Procuratura sectorului Botanica, pentru că au încercat să sustragă bunuri materiale dintr-un automobil parcat pe bd. Dacia, prin metoda scanării şi dezactivării sistemului de alarmă. Aceştia au fost încătuşaţi la locul faptei şi escortaţi ulteior la inspectorat pentru audieri. potrivit poliției, bărbații au fost monitorizați timp de câteva luni.

În timpul percheziţiilor la domicilii şi în automobilul cu care se deplasau, poliţiştii au depistat şi ridicat bunuri materiale a căror provenienţă n-au putut-o demonstra, precum şi dispozitivul cu care dezactivau sistemele de alarmă de la automobile. La fel au fost găsite telefoane mobile, accesorii auto şi un pistol păstrat ilegal.

Aceştia au fost arestaţi de către instanţa de judecată pe un termen de 30 de zile şi sunt cercetaţi penal pentru furturi în proporţii. Conform legislaţiei penale în vigoare, bănuiţii riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 2 ani până la 6 ani.

Anterior, aceştia au fost atraşi la răspundere penală pentru diverse infracţiuni patrimoniale.

You may also like

Comments are closed.

By