Deliu, șifonat după întâlnirea cu presa

pres

Liberal-democratul Tudor Deliu a ieșit joi în fața grupului de jurnaliști care protesta în fața parlamentului pentru a-i asigura de susținerea dintotdeauna a PLDM pentru libertatea presei. Dar a plecat cam șifonat, după ce ziariștii i-au adresat câteva întrebări la care nu prea avea răspuns.

Deputatul a fost pus într-o situație jenantă când a fost nevoit să recunoască faptul că deputatul Maria Ciobanu, care este membră a comisiei parlamentare de profil nu a ieșit în fața presei. Răspunsul a fost că au avut o ședință a fracțiunii, iar jurnaliștii au remarcat că era la fel de important și marșul lor.

Apoi, Deliu a început să vorbească despre susținerea pe care PLDM o acordă libertății presei, dar a fost întrebat de ce anume în timpul în care PLDM se afla la guvernare presei i s-a interzis accesul în sala parlamentului. Aici, Deliu a fost prins din nou pe picior greșit. Inițial a spus că nu ei sunt de vină, apoi tot e a recunoscut că tehnic nu e posibil ca toți jurnaliștii să fie prezenți concomitent în sala de ședințe.

Amintim că anume în timpul guvernelor conduse de exponenții PLDM a fost elaborat și un proiect de lege care prevedea excluderea transmisiunilor on-line a ședințelor executivului.

sursa: puterea.info / foto: moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By