Cei mai buni absolvenți din Orhei au fost premiați cu cinci mii de lei

ultimul sunet orhei.md

Astăzi, 31 mai, în gimnaziile și liceele din orașul Orhei a răsunat ultimul sunet de clopoțel. Tradițional, în instituțiile de învățământ au avut loc festivități de sfârșit de an școlar și s-a făcut bilanțul activității educaționale.

Anul acesta, pentru elevii performanți, ultimul sunet de clopoțel a fost unul deosebit. Și asta deoarece, adolescenții au primit, pentru reușita lor, nu doar diplome și laude de la profesori, ci și premii în bani din partea primarului orașului Orhei, Ilan Șor.

Mai exact, pentru merite și performanțe, Ilan Șor a oferit absolvenților claselor a IX-a premii în sumă de două mii lei, iar celor de clasa a XII-a – câte cinci mii lei.

„După cum am promis, la începutul anului școlar, cei mai buni elevi din clasele gimnaziale și liceale, cei care au obținut rezultate remarcabile, vor primi câte un premiu bănesc. Sunt sigur, că acest premiu special vă va motiva să obțineți rezultate frumoase și în viitor și va fi un ajutor în plus în dezvoltarea voastră profesională”, a accentuat primarul orașului Orhei.

În total, au fost răsplătiți de Primărie, pentru merite, 22 de elevi din cele șapte instituții de învățământ din orașul Orhei, în care învață 3 852 de elevi.

Banii pentru fruntașii la învățătură au fost acordați din partea fundației „Miron SHOR”, notează orhei.md.

You may also like

Comments are closed.

By