”Bocitoarele” de la Jurnal TV și TV7 și-au ”tras” un sondaj

8i

Juriul Barometrului de Opinie Publică, prezentat miercuri, a fost constituit din persoane apropiate clanului Țopa, fostului lider al Partidului Liberal-Democrat Vlad Filat, aflat acum în detenție pentru implicare în furtul miliardului din sistemul bancar, precum și liberal-democratului Chiril Lucinschi și anturajului acestuia, despre care se presupune că ar avea relații cu serviciile secrete ruse.

Directorul Institutului de Politici Publice, Arcadie Barbăroșie, care și-a manifestat deschis susținerea pentru Platforma Demnitate și Adevăr, finanțată de Victor Țopa și condusă de finul acestui Andrei Năstase, a anunțat că din juriul BOP fac parte patru persoane. Este vorba în primul rând de Igor Boțan, cel care a fost și printre liderii Platformei, dar care realizează alături de Natalia Morari emisiuni la postul de televiziune al lui Lucinschi. Amintim că asupra Nataliei Morari există mi multe suspiciuni că ar avea legături cu serviciile ruse și ar fi organizat violențele din aprilie 2009, fiind și promotoarea unui scenariu similar la ultimele proteste.

Alt membru al juriului este Victor Ciobanu, care lucrează la instituțiile de presă finanțate de Filat, fiind și un invitat permanent la posturile de radio și TV ale acestuia.

Un membru mai nou al juriului este jurnalistul Vitalie Călugăreanu, un alt invitat permanent la emisiunile de la Jurnal TV, postul aflat în proprietatea lui Țopa.

O altă ”omniprezentă” la Jurnal TV și TV7 este și Mariana Kalughin, care se regăsește și printre membrii juriului BOP, cercetare sociologică ce se pretinde a fi veridică și echidistantă.

You may also like

Comments are closed.

By