Au lăsat mai multe autospeciale fără acumulatoare. Trei tineri reținuți // VIDEO

Screenshot_5

Un individ în vârstă de 20 ani, anterior judecat pentru furturi, originar din raionul Nisporeni, a fost reţinut de către un echipaj al Batalionului Reacţionare Operativă din cadrul Direcţiei de Poliţie mun.Chişinău. Tânărul este suspectat că a furat mai multe acumulatoare de la autocamioanele aflate pe un şantier de construcţii din sectorul Botanica al capitalei.

În cadrul audierilor, polițiștii au constatat că suspectul ar fi fost la furat cu alţi doi complici, care au fost reţinuţi ulterior într-un apartament din sectorul Botanica. Ei s-au dovedit a fi doi tineri cu vârstele de 18 şi respectiv 19 ani, originari din raionul Calaraşi.

Astfel, ofiţerii de investigaţii au stabilit că aceştia au sustras 6 acumulatoare de la nişte autospeciale de pe un şantier de construcţii, în valoare de peste 20 000 lei, cu scopul de a le vinde la punctele de colectare a metalului uzat. Însă, văzând echipajul poliţiei în preajmă, au ascuns acumulatoarele şi au incercat să fugă de la locul faptei. Totodată aceştia şi-au recunoscut vinovăţia, declarând circumstanţele furturilor cu lux de amănunte.

În acest context a fost dispusă efectuarea urmăririi penale sub aspectul infracţiunii de furt, care prevede amendă în mărime de la 6 000 lei la 20 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de pînă la 4 ani.

You may also like

Comments are closed.

By