Andrei a obosit. Victor Țopa a încălecat-o pe Maia

maia sandu

După ce a văzut că Andrei clachează și nu mai e în stare să atingă corzile sufletului mulțimii protestatară cu cântecul său de lebădă de pe Main, Maia a decis că a venit timpul ei. Aceasta și-a luat inima-n dinți a vorbit cu toți consilierii ei (probabil pisicile care însoțesc femeile puternice și independente de după 40) și a decis – îl pot înlocui pe Andrei merg sub Țopi, mai ales că Andrei e obosit. A devenit incoerent și derutat. În ultimul timp îl macină și un fel de frică că dacă mai continuă să ducă lumea de nas cu proteste fără finalitate se va trezi ca Mihai Ghimpu cu vreo doi pumni în cap de la cei pe care îi dezamăgește zi de zi. Plahotniuc nu doarme și el știe asta. E obosit. Trebuie să-l schimb!

Așadar, într-o frumoasă seară de primăvară, cel mai probabil printr-un ungher din Propaganda Cafe, împreună cu Natalia Morari și Igor Boțan, Maia a decis că are o ofertă potrivită pentru Victor. Acesta e simplă și e aceeași pe care i-a promis-o Filat în schimbul milioanelor furate din AirMoldova, BNM și BEM. Ea sună cam în felul următor: Tu, Victor Țopa, împreună cu Platforma care, știut lucru, îți aparține, mă împingi la prezidențiale. Dacă ajung președinte, te grațiez și din criminal căutat de justiție te transform în businessman cinstit și onest, așa cum erai pe timpurile în care clanurile vă erau la Guvernare. Ne vor ajuta nimeni alții decât Natașa, prin emisiuni, troli și campanie de PR și IGOR, care va fi responsabil de măsluirea sondajelor.

Odată ticluită oferta, au rămas să decidă cine este persoana care i-o va aduce la cunoștință oligarhului fugar deținător al sufletelor protestatare. Aici, Maia a recurs la un șiretlic. Știind că Nataliei Morari îi plac jocurile de-a spionii, i-a șoptit la ureche că ea ar fi omul Americii în Moldova (Nu plahotniuc! Doamne ferește și ducă-se pe pustii!) și că America se bazează pe serviciile Nataliei de emisar. Natalia a pus botul, vorba clasicului, mai ales că i s-a adus argumentul că vizita ei în Germania nu ar stârni chiar atâta curiozitate cum ar stârni-o de exemplu vizita lui Boțan. La urma urmei, chiar dacă va fi văzută acolo cu Țopa, Natașa ar putea spune că i-a luat… un interviu, doar e jurnalistă, nu?

Păi iată acestă poveste s-a finalizat astăzi. Dacă vreți să aflați de a acceptat Victor oferta sau nu, deschideți sondajul BOP.

autor: Gabriel Călin

You may also like

Comments are closed.

By