ACCIDENT la Fălești // Șoferul se află în comă, iar pasagerul a muritv// VIDEO

Screenshot_39

Accidentul de circulaţie s-a produs în apropierea localităţii Suvorovca, raionul Făleşti. Apelul la serviciul 901 a fost recepţionat la ora 04.53. Potrivit salvatorilor, ajunşi la faţa locului, şoferul în vârstă de 52 de ani al unui autoturism de model „Volkswagen Golf” este în stare gravă, iar pasagerul acestuia, un bărbat în vârstă de 42 de ani este mort.

Pompierii au efectuat lucrări de descarcerare a cadavrului, iar echipajul SMURD a acordat primul ajutor conducătorului auto, care a suportat un traumatism cerebral, fiind în comă. Pacientul a fost stabilizat şi transportat de urgenţă la spitalul municipal Bălţi.

Din primele cercetări s-a stabilit că accidentul s-a produs, după ce autoturismul de model „Volkswagen Golf” a derapat de pe traseu şi s-a tamponat lateral într-un copac.

Toate circumstanţele urmează să fi stabilite de organele de drept.

Conform datelor Serviciului protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale al MAI, în ultimele 24 de ore, Serviciul Mobil de Reanimare şi Descarcerare a intervenit în 11 cazuri de acordarea primului ajutor calificat.

You may also like

Comments are closed.

By