22.2 C
Chișinău
Monday, June 21, 2021

Accident în lanț la Buiucani: Un șofer băut a tamponat șase mașini // IMAGINI

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Accidentul a avut loc în dimineaţa zilei de astăzi, în jurul orei 05.00. Șase automobile parcate pe marginea carosabilului, pe strada Calea Ieşilor din sectorul Buiucani, au fost tamponate de un șofer aflat în stare de ebrietate.

Poliţiştii au stabilit ulterior că şoferul, în vârstă de 21 ani, este domiciliat în capitală, iar după accident a solicitat asistenţă medicală.

Potrivit primelor informaţii, individul se deplasa cu un automobil de model “Toyota Yaris” şi din circumstanţe necunoscute a tamponat violent șase automobile parcate pe marginea carosabilului. Ca rezultat, şoferul s-a ales cu leziuni corporale, fiind transportat la Spitalul de urgenţă din capitală. În acest context vor fi efectuate un şir de expertize auto-tehnice, precum şi expertiza medico-legală, pentru a stabili gradul de ebrietate a şoferului şi alte circumstanţe. Pe acest caz va fi iniţiat un proces penal pentru conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate. Totodată poliţiştii urmează să stabilească viteza cu care se deplasa individul.

Conform legislaţiei penale în vigoare, şoferul riscă să fie sancţionat cu amendă în mărime de la 9 000 la 11 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 200 la 240 de ore, în ambele cazuri cu privarea de dreptul de a conduce mijloace de transport pe un termen de la 3 la 5 ani.

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img