Un român prins cu acte false, la Sculeni

politia de frontiera

Un cetățean al României a fost prins la frontieră cu acte falsificate. Incidentul a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute, în punctul de trecere Sculeni, pe sensul de ieșire din țară.

Bărbatulse afla la volanul unui BMW X1, fabricat în anul 2010. La solicitarea inspectorului de frontieră, acesta a prezentat la control actele de călătorie și documentele însoțitoare pentru mijlocul de transport, printre acestea s-a depistat un permis de conducere moldovenesc cu semne vădite de falsificare. Actul aparținea unui alt cetățean român, pasager în același mijloc de transport. Potrivit declarațiilor, bărbatul deținea permis de ședere pe teritoriul R.Moldova în baza căruia și-a perfectat permisul de conducere moldovenesc, neștiind de falsul identificat.

Documentul a fost ridicat şi transmis spre expertiză. Dacă va fi dovedită vinovăția bărbatului, acesta riscă amendă în mărime de până la 300 unităţi convenţionale sau muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 150 la 200 de ore, sau închisoare de până la 2 ani.

You may also like

Comments are closed.

By