23.3 C
Chișinău
Thursday, July 29, 2021

Trei tineri din Fălești au jefuit un magazin în 20 de secunde // VIDEO

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Trei tineri din Făleşti, cu vârstele cuprinse între 15 ani şi 26 ani, au fost reţinuţi în capitală, fiind bănuiţi de săvârşirea furturilor din magazinele specializate în vânzarea telefoanelor mobile.

Individul de 19 ani, anterior judecat pentru jaf, ar fi pus la cale o spargere într-un magazin din sectorul Botanica, de unde au sustras cinci telefoane mobile în sumă de 58 400 lei. Aceştia au deteriorat geamul de la intrare cu nişte pietre, după care au spart vitrina şi au furat telefoanele mobile. Potrivit lor, ei ar fi avut nevoie de maximum 20 secunde pentru a săvârşi furtul.

Ulterior au fugit de la locul faptei într-o direcţe necunoscută cu un automobil, care îi aştepta în apropiere. Ei au fost reţinuţi într-un apartament de lux închiriat în centrul Capitalei, unde achitau câte 1 000 lei pentru 24 de ore.

Bănuiţii ar mai fi pătruns într-un magazin din sectorul Buiucani, de unde ar fi furat 10 telefoane mobile. Tot ei sunt suspectaţi că ar fi acţionat prin aceeaşi metodă în municipiul Bălţi, de unde ar fi furat tablete, telefoane mobile, laptopuri în sumă toală de 120 000 lei.

Bănuiţii sunt cercetaţi penal pentru furt în proporţii mari şi riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 ani până la 10 ani.

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img