Traficanţi de droguri capturaţi, în flagrant, de poliție // VIDEO

5

Cinci membri ai unei grupări criminale, specializată în realizarea heroinei în cantităţi deosebit de mari, au fost capturaţi în flagrant delict. Din grupare făceau parte patru bărbaţi şi o femeie, cu vârstele cuprinse între 24 ani şi 44 ani, domiciliaţi într-o suburbie a capitalei. Reţinerea bănuiţilor a avut loc pe mai multe adrese din capitală, iar unul dintre ei s-a baricadat în casă şi refuza să deschidă uşa la somările legale ale poliţiştilor. Bărbatul a fost luat cu forța de polițiști și angajații de la „Fulger”.

În rezultatul percheziţiilor demarate la domiciliile lor şi într-un automobil de model “Audi”, poliţiştii au depistat şi ridicat mijloace financiare marcate transmise ulterior sub controlul ofiţerilor de investigaţii, telefoane mobile, cântare electronice de dimensiuni mici, seringi de unică folosinţă, precum şi heroină în cantităţi impunătoare. Toate probele au fost sigilate şi expediate în laborator pentru efectuarea expertizelor speciale. Potrivit informaţiilor preliminare, substanţele narcotice erau aduse în ţară prin contrabandă din Europa.

În acest context, bănuiţii au fost reţinuţi pe un termen de 72 de ore în izolatorul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău şi sunt cercetaţi penal pentru punerea în circulaţie ilegală a substanţelor narcotice în proporţii deosebit de mari. Ei riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 7 ani până la 15 ani.

You may also like

Comments are closed.

By