13 C
Chișinău
Monday, April 19, 2021

Tkaciuk trimis la plimbare la Moscova

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

În pofida faptului că s-a lăudat în anumite cercuri că va reveni ”pe cal alb” în politica moldovenească, se pare că lucrurile nu au mers cum și-a dorit. Cel puțin așa reiese dintr-un interviu acordat portalului Tribuna.

În acel interviu, Tkaciuk spune că a revenit de la Moscova și stă la Chișinău în prezent. El a comentat și situația actuală din PCRM. ”Eu consider că situația din PCRM nu-i cu nimic mai proastă decât cea din toate celelalte partide. Mă refer la formațiunile de opoziție. Ele toate în mod egal au repetat, ba poate chiar au devansat PCRM-ul la capitolul greșeli evidente, axiomatice, dar și la capitolul vicii”, a declarat Tkaciuk.

Răspunsul fostei ”eminențe cenușii” a lui Vladimir Voronin arată că planurile sale de a reveni în PCRM nu au mers, comentează Komsomoliskaia Pravda. Ziarul menționează că periodic, în anumite cercuri, Tkaciuk s-a lăudat nu o singură dată cu succesele sale și că nu în zadar s-ar fi deplasat atât de des la Moscova, iar Moscova, în pofida intransigenței lui Vladimir Voronin îl va întoarce pe Tkaciuk în PCRM.

Totodată, ziarul arată că în același timp, Tkaciuk s-a contrazis reciproc, referindu-se la protestele Platformei DA. Pe de o parte a spus că susține orice acțiune, cu excepția grevei foamei, pe de altă parte le-a criticat. ” Am fost ocupat și am cam pierdut firul, așa că nu știu pentru ce vor protesta de data aceasta oamenii scoși în stradă de opoziție. Nu am prea înțeles cine anume iese? Unde cheamă lumea?”.

Komsomolskaia Pravda menționează că interviul lui Tkaciuk a provocat dezbateri pe rețelele de socializare, iar mai mulți internauți au sugerat că Tkaciuk vorbește mult, dar deseori e departe de realitate.

sursa: moldova.org

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img