Rusia își freacă mâinile? Extremiștii proruși de la Chișinău se activizează și susțin protestul lui Năstase

petrenco

Liderul Partidului “Casa Noastră Moldova”, Grigore Petrenco, susține protestul anunțat de Andrei Năstase și Platforma „Demnitate și Adevăr” pentru data de 24 aprilie la Chișinău. Petrenco a preluat schema lui Vlad Filat, publicând pe pagina sa de Facebook, doar că prin intermediul avocatului său, un mesaj de susținere a protestului.

„Eu cred că protestul din 24 aprilie trebuie să fie al întreg poporului, indiferent cine suntem, ce limbă vorbim și ce viziuni politice avem”, a scris Petrenco în mesajul său. Și Andrei Năstase promova la ultimele proteste unirea tuturor, indiferent de limba vorbită și viziunile privind vectorul de dezvoltare a Republicii Moldova.

Reamintim că Grigore Petrenco, plasat în arest la domiciliu la moment, este un politician cu viziuni radicale, cu retorică și viziuni proruse. Presa a scris anterior că el este liderul mișcării extremiste ”Antifa”, organizație despre care presa a scris anterior că se antrenează cu regularitate pe poligon. Potrivit presei, ”Antifa” a fost creată și este susținută de Moscova, iar adepții săi ar fi pregătiți pentru a provoca destabilizări a ordinii publice în timpul unor proteste ample organizate la Chișinău.

You may also like

Comments are closed.

By