Oamenii pleacă de la mitingul Partidului DA, nemulțumiți că s-a finalizat cu nimic

ffff

Liderii acțiunii din Piața Marii Adunări Naționale au dezorientat participanții la miting, care au început să plece acasă, dezamăgiți că și de această dată au venit în zadar la Chișinău, și doar cineva a încercat să adune capital politic.

Deși au tot strigat de pe scenă că este o zi decisivă, până la urmă liderii protestului au propus să fie înconjurată clădirea Guvernului.

Inițial, în timpul mitingului, mai mulți oratori au chemat la acțiuni extreme, ca spre final, să fie propuse mai multe posibile acțiuni – printre care un marș până la GBC, să rămână mai multe zile în piață sau să înconjoare sediul guvernului. Tot organizatorii au propus să fie aleasă această ultimă variantă.

Se pare că schimbarea de plan a venit după ce organizatorii au înțeles că acțiunea lor nu prea s-a bucurat de un interes prea mare din partea populației, deoarece a venit un număr de câteva zeci de ori mai mic de cetățeni decât se așteptau.

Mai mulți participanți s-au arătat dezamăgiți de acest miting, mai ales când au înțeles că a fost vorba mai mult de o acțiune electorală în favoarea lui Andrei Năstase și s-au pornit spre casă imediat după finalizarea discursurilor din PMAN.

sursa: Politics.MD

You may also like

Comments are closed.

By