Noul imn al Partidului lui Usatîi – o piesă de-a gay-ilor din Rusia: ”Să-l învățăm!” // VIDEO

renato-usatii

Surpriză mare pentru susținătorii lui Renato Usatîi. Liderul politic a declarat ultima piesă a Allei Pugaciova drept noul imn al partidului Partidul Nostru, scrie Kankan.

Melodia „Нас бьют, мы летаем” este fundalul unui video postat pe pagina de YouTube a politicianului.

Mai mult, într-un alt video, postat pe un canal cu denumirea „MaXoDrive F”, Renato Usatîi și-ar îndemna susținătorii să învețe noul imn al partidului, adică aceeași piesă.

Melodia Allei Pugaciova, din câte se pare, este și imnul comunității LGBT din Rusia. Piesa a fost utilizată la câteva marșuri a minorității în Sankt Petersburg, potrivit mai multor mesaje din forumul gaykvartal.com.

De altfel, pe YouTube a apărut și un videoclip neoficial al single-ului, cu scene de amor dintre doi bărbați, dar și completate cu imagini din videoclipurile mai vechi ale divei muzicii pop din Rusia, Alla Pugaciova.

Potrivit Wikipedia, Alla Pugaciova a lansat în 2014 melodia «Нас бьют, мы летаем» (Ne lovesc, noi zburăm – traducere literală), melodie pe care mulți jurnaliști au considerat-o drept „imnul gay-lor”.

Amintim că, acum un an, portalul The Moscow Post scria despre faptul că Renato Usatîi ar fi fost văzut la o petrecere într-un club de gay din Nijnii Novgorod și chiar a apărut în fotografiile de pe site-ul clubului. „În mediul nostru, toți îl cunosc pe Renato, dar nimeni nu pune întrebări în plus, iar el, la rândul său, are reputația unui om care iubește distracțiile și prietenii”, declara atunci un vizitator al clubului de gay, referindu-se la liderul PPPN, Renato Usatîi.

renato-usatii_gay-club

sursa: argumentul.info

You may also like

Comments are closed.

By