14 C
Chișinău
Friday, April 23, 2021

Noi DEZVĂLUIRI din culisele Jurnal TV: Dlor Țopa … aveți un mail necitit

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Bloggerul Eugen Luchianiuc a mai postat un mesaj din culisele postului Jurnal TV, controlat de oamenii de afaceri Victor și Viorel Țopa. În postarea sa, bloggerul susține că a mai primit un mail de la un angajat al televiziunii în care acesta descrie atmosfera din cadrul trustului după difuzarea unui alt mesaj referitor la sancțiunile impuse angajaților. La fel, persoana anonimă afirmă că în caz de necesitate, îi poate oferi mai multe detalii din „bucătăria JTV”.

Mai jos textul integral, postat de Eugen Luchianiuc:

După transpunerea pe blog a unui mesaj cu privire la JurnalTV au pornit învinuiri și turnări de zoi. Cam neașteptat. Dar nu-i pe asta și nu-i prima dată.

Zilele ăstea cineva mi-a transmis un mesaj care, am impresia, se vrea să ajungă la proprietarii JurnalTV ”frații” Țopa.

Îl reproduc în totalitate și fără a corecta nici măcar o virgulă:

”La tema: sunt un angajat de la Jurnal TV, pot sa confirm ca acel mesaj a fost adevarat si ca l-au primit toti angajatii, chiar si ~20 sanctiuni au fost aplicate, nu-i pe asta, trecem la tema importanta.

Daca iti este interesant si intr-adevar ai ceva influenta, poti sa sapi sub partenerii care lucreaza cu Jurnal TV si nu doar sub Diana Leahu dar si sub Sefa de la Reforma, ele ambele sunt prietene bune.

Respectiv, caută informație legaturi intre Jurnal TV si parteneri, de exemplu. Apartamentele de lux Astercon care deja de 2 ani au publicitate la Jurnal, si ghici cine are acolo apartament sau Top Spa din Moldova Aqua Terra ghici cine acolo se odihneste ici colo?

Mesajul tau cu Jurnal a facut-o pe Diana Leahu, adica Gitu, patata pe fatsa in ziua aceea, asa ca tot jurnalul a citit esti bravo, acum toti cand se uit la fatsa ei vad un mare hemoroid

Asa ca daca vad ceva miscari pe aceasta tema din partea ta, am sa te mai suplinesc cu ceva picant. Asta e mai mult nu risc, vedem cum merge roata, poate totusi ajunge la fratii Topi ca cineva ii mulge.”

Dlor Țopa, eu nu am treabă să vă număr banii, dar am impresia că cineva vi-i cam … fură.

O zi bună la toată lumea de bună credință.

P.S. Pentru cei ce trollesc – căutați ”publika” pe blog și vedeți cât de feștelit e postul.

Amintim că Eugen Luchianiuc a postat recent un articol cu referire la un mesaj, venit din partea unui angajat Jurnal TV, în care acesta face public un document oficial cu lista sancțiunilor pentru angajați, semnat de Octavian Gîțu, directorul general Jurnal TV.

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img