Năstase și-a recunoscut „casa mamei”

nastase

Liderul Partidului Platforma „Demnitate și Adevăr”, Andrei Năstase, a recunoscut, în cadrul unei conferințe de presă, că locuiește în casa filmată de Today.md. Năstase, însă, a insistat pe ideea că locuința sa nu se află pe adresa indicată – Drumul Schinoasei, ci pe strada Vânaru din orașul Codru. De menționat că strada Vânaru se află lângă strada Drumul Schinoasei din Chișinău.

cort tanase8

”Casa este pe strada Vânaru din orășelul Codru, acolo unde am construit-o în 2008”, a spus Năstase.

Declarațiile vin după ce tot Andrei Năstase afirma că nu știe ce filmează reporterii Today și nici despre care casă este vorba. „Nu știu ce au filmat colegii dumnevoastră și nici nu mă interesează ce face Today. Nu am o casă pe Drumul Schinoasei”, declara Năstase acum câteva zile pentru Publika.

În cadrul aceleași conferințe, liderul DA a mai afirmat că locuința respectivă este înregistrată pe numele mamei sale. Femeia, însă, nu locuiește în orașul Codru, ci în satul de baş­tină, Mân­dreşti, raionul Tele­neşti.

”Este un mijloc de protecţie. Dar niciodată nu am ascuns că această casă este rezultatul muncii familiei mele”, a conchis el.

Cât privește imobilul său din Bad Homburg, Germania, Andrei Năstase spune că nu deține o astfel de proprietate și nici afaceri.

”Dacă găsesc vreo casă în Frankfurt, să și-o ia lor. Eu astăzi le semnez. Dacă am afaceri în străinătate și RM? Nu am afaceri”, a declarat Năstase.

Menționăm că în Bad Homburg, în apropiere de Frankfurt, Năstase locuiește împreună cu familia sa, în vecinătate cu oamenii de afaceri Victor și Viorel Țopa.

sursa: today.md

You may also like

Comments are closed.

By