MORARI este trimisul Moscovei! Dezvăluirile lui Mocanu despre coloana a 5-a

sergiu-mocanu

Natalia Morari s-a întors în Republica Moldova cu legendă şi misiune, ea este agent al Moscovei şi coloana a V-a în Republica Moldova, a declarat preşedintele Mişcării Antimafie, Sergiu Mocanu.

El se arată nedumerit că oamenii cu viziuni proeuropene cad în plasa farmecului Nataliei Morari.

“Când văd o parte din ziariştii care ar mai putea să supraviețuiască, mă refer acum la integritatea lor psihică şi morală, când îi văd încântați de Natalia Morari. Natalia Morari este agent de influență în Republica Moldova. Venită în Republica Moldova cu legendă, venită cu misiune. Şi reuşeşte, din păcate, reuşeşte să-i domine pe o parte din oamenii care chiar dacă, nu ştiu, nejusficați stau pe lângă cineva, dar reuşeşte chiar să fie lider printre unii ziarişti care se raportează la ea. Da, ea are capacități de comunicare. Da, ea a reuşit să mimeze un jurnalist independent. Dar ea este în slujba unui serviciu străin, ea este coloana a V-a în Republica Moldova. Şi când oameni cu viziuni româneşti, oameni proeuropeni cad în plasa farmecului ăsta de comunicare a lui Morari, este groaznic”, a subliniat Mocanu.

Liderul Mişcării Antimafie s-a arătat deranjat că Republica Moldova nu poate scăpa de familia Lucinschi. Menționăm că fostul preşedinte Petru Lucinschi a fost considerat mereu omul Moscovei. Iar Natalia Morari formează un cuplu cu fiul lui Petru Lucinschi, liberal democratul Chiril Lucinschi. “Noi nu mai scăpăm de mizeria asta kgb-istă şi coloana a 5-a a Rusiei şi din păcate naivitatea multora de aici se duce până acolo”, a mai spus Mocanu.

El a dat exemple de manipulare la care recurge Natalia Morari, inclusiv fotografii în anturajul unor persoane care ar trebui să dea bine pentru moldoveni.

sursa: hotnews.md

You may also like

Comments are closed.

By