Mesajul Î.P.S. Vladimir pentru deputați: Am avut și furnici, și rândunici, … dar cel mai bine e să vă uniți forțele

vladimir.png8.png

În cadrul ședinței de astăzi a Parlamentului, deputații l-au avut în calitate de oaspete pe ÎPS Vladimir, Mitropolitul Moldovei, care a transmis un mesaj cu ocazia Sărbătorilor de Paște. În discursul său, Mitropolitul Vladimir a îndemnat partidele politice să-și unească forțele pentru a face lucruri frumoase pentru popor.

„Am avut și furnici, și rândunele, și cocoși, și ceasuri. Acum Parlamentul nostru, al RM, este format din mai multe partide, cu denumiri moderne care au putere să schimbe lucrurile. Mesajul nostru este ca să vă uniți forțele și să intrați în istorie care cel mai puternic Parlament. Sper că faceți acest lucru… Aveți această putere să-i ajutați pe acei nevoiași de la sate. Nu trebuie să vă luptați între partide, dar să faceți ceva, că timpul trece. Peste un an, doi, trei plecăm din Parlament, plecăm din viață, dar ce rămâne după noi?”, a spus ÎPS Vladimir în plenul Parlamentului.

vladimir

Mitropolitul a vorbit și despre Focul Haric care urmează să fie adus în RM pentru a 14 oară. Focul Haric va fi adus sâmbătă, între orele 19:00 și 20:00, în fața Catedralei.

You may also like

Comments are closed.

By