Mass-media afiliată lui Vlad Filat nu a scris nimic despre planurile combatanților DA de duminică

DA

Presa lui Filat se face că plouă! Nu a scris nicio știre despre înregistrarea audio în care șeful combatanților din DA planifică acțiuni stradale la protestul de duminică. Deși pe internet a apărut  o înregistrare audio în care liderul combatanților din Platforma DA, Mihai Tomacinschi (liderul Gărzii Populare, președinte al Uniunii Veteranilor) vorbește deschis la adunarea activului Gărzii Populare (organizația paramilitară a platformei) despre acțiuni active, mobilizare a veteranilor, tactici de luptă stradală și ruperea cordoanelor polițiștilor, de remarcat faptul că sursele media apropiate lui Vlad Filat nu au reflectat acest subiect.  Nicio sursă din cele care se știe că aparțin sau sunt loiale lui Filat  –   ziarulnational.md, Agora.md, TV7, PRO TV, Unimedia sau trustul din care face parte tribuna.md și altele, nu au scris nimic la aceasta temă.

Reamintim că redacția Today.md a intrat în posesia unei probe scandaloase care demonstrează că platforma DA pregătește acțiuni violente la data de 24 aprilie 2016, iar protagoniștii principali ale acestor acțiuni sunt membrii gărzii populare.

Despre acțiunile violente pregătite pentru data de 24 aprilie 2016, reporterul Today.md a aflat încă săptămâna trecută, însă a decis să nu publice informațiile fără a avea destule probe care să demonstreze veridicitatea informațiilor. După mai multe discuții cu sursele din interiorul Platformei care sunt nemulțumite de intenția liderilor DA de a provoca violențe, redacția a intrat în posesia probei incontestabile. Este vorba despre o înregistrare audio în care  liderul combatanților din Platforma DA, Mihai Tomacinschi (liderul Gărzii Populare, președinte al Uniunii Veteranilor) vorbește deschis la adunarea activului Gărzii Populare (organizația paramilitară a platformei) despre acțiuni active, mobilizare a veteranilor, tactici de luptă stradală și ruperea cordoanelor polițiștilor de către veterani îmbrăcați în civil. Acesta mai declară că la ședință participă și persoane care au pregătirea necesară pentru a organiza luptele cu forțele de ordine.

You may also like

Comments are closed.

By